Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
 
Demo laborator
Demo laborator
Demo laborator është një vend ku lindin idetë dhe projektet. Ky është vend unik me mundësinë e krijimit dhe testimin e pothuajse të gjitha zgjidhjeve hardware dhe software.
   
 
 
Arkiva e lajmeve
Arkiva e lajmeve
shfaq filtër
 
 
Data e publikimit 17.02.2017
HNA bleu Ingram Micro INC. per 6 miliard Dollare
 
 
 
Data e publikimit 03.11.2016
Windows Server 2016
 
 
 
Data e publikimit 25.08.2016
Microsoft Virtual Akademi - Cfare te rejash ka ne Windows server 2016
 
 
 
Data e publikimit 04.07.2016
Mësoni më shumë për sigurinë e më të madhe të Microsoft Azure
 
 
 
Data e publikimit 22.04.2016
RRC Albania Wireless Workshop
 
 
 
Data e publikimit 07.04.2016
Cisco/EMC product portfolio update for partners
 
 
 
Data e publikimit 01.04.2016
RRC ka firmosur një kontratë rajonale distribucioni me Avigilon
 
 
 
Data e publikimit 02.03.2016
Office 365 updates
 
 
 
Data e publikimit 29.02.2016
Kompania RRC ka hapur zyre ne Tirane
 
 
 
Data e publikimit 25.02.2016
Fakte rreth Programeve Orighinale
 
 
 
Data e publikimit 11.02.2016
Ingram Micro shton disponueshmërinë e Produkteve dhe Shërbimeve me Vlerë të Shtuar në Europën Qendrore dhe Lindore me Blerjen e RRC-së
 
 
 
Data e publikimit 11.08.2015
Citrix pregled najznačajnijih vesti
 
 
 
Data e publikimit 06.07.2015
Avaya Ethernet Routing Switch 5900
 
 
 
Data e publikimit 29.06.2015
AVAYA Communicator for Web
 
 
 
Data e publikimit 09.06.2015
RRC Distributor for Cisco Cloud Solutions and Intercloud partner
 
 
 
Data e publikimit 15.05.2015
AVAYA End of Sale (EoS) obaveštenje
 
 
 
Data e publikimit 11.05.2015
RRC distributer za VMware rešenja
 
 
 
Data e publikimit 04.04.2015
Poštovani partneri, Izdvojili smo najznačajnije vesti iz Citrixa-a. Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate.
 
 
 
Data e publikimit 24.03.2015
Da biste se prijavili za Cisco Indirect Channel Partner ugovor sa Ciscom, i da biste uspešno održavali ovaj status, morate da zadovoljite sledeće uslove.
 
 
 
Data e publikimit 17.03.2015
Poštovani partneri, Obaveštavamo Vas da će se od 31. avgusta 2015. sledeće serije switch-eva povući iz prodaje: ERS 5600 ERS 5500 ERS 4500