Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
     
 
 
Vendori
 
     
Demo laborator
Demo laborator
Demo laborator është një vend ku lindin idetë dhe projektet. Ky është vend unik me mundësinë e krijimit dhe testimin e pothuajse të gjitha zgjidhjeve hardware dhe software.
 
 
Partnerë
Partnerë

APC është një lider botëror në prodhimin dhe furnizimin e energjisë se pandërprerë, duke filluar nga pajisjet e vogla shtepiake, në të gjithë pajisjet në sektorin e IT, si dhe ne komplekse më të medha industriale.


Avaya zhvillon zgjidhje inteligjente komunikimi dhe është konsideruar si një ofrues kryesor i telefonisë IP, qendrat e kontaktit dhe zgjidhje në fushën e komunikimit të unifikuar. Avaya integron me sukses proceset e komunikimit në proceset e biznesit, duke mundësuar produktivitet më të lartë të të punonjesve, efikasitet më të madh të kompanisë dhe kënaqësi më të madhe per konsumatorët, per rrjedhoje mundeson dhe lidhje globale per kompanite.


Cisco Systems është lider botëror në pajisjet e rrjeteve dhe lider në teknologjitë e reja. Transformon menyren e komunikimit dhe te lidhjes, ndjek trendet moderne, duke iu përgjigjur nevojave gjithnjë e më komplekse të biznesit modern. Ofron një gamë të gjerë të zgjidhjeve për transferimin e të dhënave, zë dhe video në një ose në midis adresave të ndryshme, si dhe ne mbare botën. Zgjidhje të rrjetit Cisco moderne bazuar në protokollet e internetit, të cilat janë baza e zgjidhjeve të mëdha dhe komplekse në korporata të mëdha, institucionet publike, kompanitë e telekomunikacionit, dhe ato gjithashtu mund të gjenden në një numër në rritje të kompanive të mesme dhe të vogla. Këto zgjidhje sigurojnë që rrjetet private dhe publike, të veprojë me performance maksimale, siguri dhe fleksibilitet.


IBM është një lider global inovator ne industrinë e IT dhe është standard referimi në shumë industri, sidomos në fushat që lidhen me sistemin bankar, administratën publike, kompanitë publike dhe kështu me radhë. Gama e produkteve është e tillë që përdoruesi - blerësi është në gjendje për të blerë zgjidhje mbi parimin e "one stop shop". Nëpërmjet rrjetit te distribucionit dhe sherbimeve, ofron mbështetje teknike për klientët, zhvillimin dhe përgatitjen e dokumentacionit të projektit dhe shumë përfitime të tjera.


IBM është një udhëheqës kryesor botëror software të cilit i përkasin grupit të softuerit middleware që janë projektuar posaçërisht për të optimizuar operacionet në të gjitha nivelet - nga integrimi dhe analizimi i informacionit, zgjidhjeve bashkëpunuese në zhvillimin e mjeteve për dizajn më të mirë dhe më efikas të aplikacioneve të ndryshme . IBM u mundeson perdoruesve te saj, pavaresisht nga madhesia e kompanise/biznesit përshtatjen dinamike e proceseve të biznesit në përputhje me kërkesat e tregut aktual. Zgjidhjet software IBM janë të projektuara në bazë të standardeve të hapura me mundësi të mëdha për integrim, e cila lejon përdoruesit përfundimtarë të përdorin teknologji të ndryshme, sisteme operative dhe gjuhë programimi sipas nevojave dhe mundesive te tyre aktuale.

EMC është lider botëror në zhvillimin e teknologjive dhe zgjidhjeve të lidhura me infrastrukturën e nevojshme për ruajtjen e të gjitha llojeve te informacionit, e cila aktualisht ofron portofolin me te plote te produkteve. Këto zgjidhje u mundesojne organizatave te te gjitha llojeve te konkurojne me sukses, duke shfrytezuar te gjithe informacionin e vlefshem qe ato posedojne.


RSA, Security Division of EMC, është nje ofrues lider ne sigurine maksimale, zgjidhjet e riskut dhe te pajtueshmerise, qe ndihmon organizatat lider ne mbare boten te zgjidhin sfidat me komplekse dhe sensitive. Duke kombinuar kontrollin sensitiv mbi identitetin e biznesit, parandalimin e humbjes se te dhenave, enkriptimin dhe sherbimet token, mbrojtjen nga depertimet e paautorizuara, si dhe platformat SIEM me sherbimet konsultative dhe aftesite eGRC, RSA ofron siguri dhe dukshmeri ne identitetet e miliona perdoruesve, transaksionet e kryera dhe te dhenat e gjeneruara.


ViBRICK është nje zgjidhje plotesisht e konsoliduar qe perfshin software per infrastrukturen virtuale Vmware, si dhe per komponente fizike Cisco dhe ata inteligjente EMC. Kjo zgjidhje, perfshire dhe suportin e duhur mundeson nje funksionim te qendrueshem dhe te besueshem te departamenteve IT te kompanive.


MOTOROLA SOLUTIONS është një prodhues kryesor i sistemeve për biznesin mobile (lexuesit barcode, terminalet portative, tabletë industriale, etj), dhe gjithashtu ofron një koncept modern të infrastrukturës, rrjeti wireless lokal zonë (WLAN). Produktet e zgjidhjes Motorola janë përdorur në të gjitha industritë, shitja me pakicë, magazinimin, kujdesin shëndetësor, transportin, logjistikën, si dhe industri të tjera, ku komunikimi mobil i sigurte është i nevojshem. Kompanite jane drejtuar drejt zgjidhjeve innovative te Motorolas, në mënyrë që të kene informacionin e duhur në momentet që kanë më shumë rëndësi për ta gjatë orarit të punës.


PSION zgjidhje kompjuterike mobile lejojnë përdoruesit për të mbledhur një shumëllojshmëri të informacionit siç kërkohet nga aplikime të veçanta që lejojnë ata të kalojnë përtej mbledhjen e të dhënave tradicionale. Me blerjen e PSION, Motorola ka përfunduar portofolin e saj dhe është bërë një lider për prodhimin e pajisje të fuqishme për segmentin industriale.


SonicWALL është një lider në fushën e sigurisë së rrjetit, qasje të sigurtë të largët, Web dhe e-mail sigurisë dhe backup dhe rikuperimit të të dhënave me një ofertë si një udhëheqës Unified Threat Management solutions, me produkte hardware ndërmarrje të klasit dhe shërbimet që ofrojnë anti- virus dhe mbrojtjen anti-spyware, parandalimi ndërhyrje dhe zbulimin e wired dhe wireless l rrjete të të gjitha madhësive, të gjitha në një paketë.


ARRIS është një kompani që e vendosi themelin për shpërndarjen e video content - nga krijimi deri konsumatorit të fundit. Ofron klientëve të saj jo vetëm zgjidhje për sfidat më komplekse teknologjike, por edhe aftësinë për të ofruar argëtim dhe komunikimin për miliona njerëz gjithë botën. Portofoli Basic Arris përbëhet nga teknologjitë e rrjetit, shërbimet e aplikimit dhe të kontrollit, qasjen dhe zgjidhjet në shtëpi.


Zebra Technologies është një prodhues i printera për etiketat, faturat dhe kartat në teknologjitë e lëvizshme dhe të palëvizshme. Ato janë të rëndësishme ku ka nevojë për shtypjen e çdo informacioni në paketë. Tags janë përdorur në pothuajse të gjitha fushat e jetës dhe ekzistojnë në 99% të materialit tregtimi.


Jabra është një ofrues global i zgjidhjeve inovative të bazuara në lloje të ndryshme dhe modele të kufje, speakerphone dhe pajisje të tjera aksesore. Kompania punëson rreth 875 persona dhe ka zyrat e shitjeve në të gjithë botën. Produktet dhe zgjidhjet Jabra sigurojë lehtësinë e komunikimit të përdoruesve mobil, përdoruesit e zyrës dhe të punësuarve në call center në të gjithë botën.


CITRIX është një nga kompanitë kryesore në fushën e virtualizimit, rrjeteve dhe mobilitetit. Zgjidhjet Citrix ndihmojnë sektorin e IT-se dhe ofruesit e sherbimeve Cloud të përdorin teknologjine virtuale dhe te rrjetit, duke mundësuar performance te larte, si edhe sherbime fleksibile dhe kosto-efektive. Mëso më shumë në www.citrix.com.


PELCO nga Schneider Electric është e fokusuar në zhvillimin dhe prodhimin e video survejimi dhe zgjidhjet e sigurisë, e kombinuar me një nivel të pakrahasueshëm të shërbimit dhe mbështetjes. Nga një përzgjedhje të madhe të kamerave të sigurisë IP dhe sistemet e menaxhimit video, përmes monitoruesve "Full HD", sistemin e survejimi tradicional, pajisje të ndryshme dhe më shumë, Pelco nga Schneider Electric është pa dyshim partneri juaj të besueshëm në fushën e sigurisë videove.


Patton Electric me sukses zhvillon zgjidhje e telekomunikacionit për më shumë se 30 vjet për nevojat e ndryshme të përdoruesve - nga pajisje të vogla (widgets) që punojnë pa konfigurim, të pajisjeve për operatorët e telekomit që lidh abonentë më ofruesit e shërbimeve. Specializim Patton është ndërlidhje gjeneratën e vjetër (legacy) TDM dhe sistemet serial me gjeneratës së re IP-bazë, zëri, dhënave, dhe teknologjive multimediale. Pajisjet Patton janë të karakterizuar nga cilësi të lartë dhe besueshmërinë, që është rezultat i zhvillimit, prodhimit dhe mikro-thellësi vetë testimin e saj të pajisjeve


DATALOGIC ka një histori të gjatë duke krijuar lexuesit inovative barcode, kompjutera mobile për mbledhjen e të dhënave, sensorë, sistemet e vizionit dhe sistemet lazer shënuar që plotësojnë kërkesat e industrisë. DATALOGIC eshte vecanerisht e specializuar ne kapjen automatike te te dhenave dhe automatizimin industrial për shitjet me pakicë (retail), prodhim, transport, logjistikë dhe industritë e kujdesit shëndetësor.


Korporata Microsoft është një Kompani teknologjike shumëkombëshe me seli në Redmond, Washington të Shteteve të Bashkuara që zhvillon, prodhon, licenson, mbështet dhe shet programe kompjuterike, paisje elektronike dhe kompjutera personalë etj. Produktet e saj më të njohur janë programet kompjuterike të linjës së sistemeve operative “Microsoft Windows”, “Microsoft Office”, dhe “Internet Explorer” etj. Paisja e tyre më e shitur është konsola e lojrave Xbox dhe tableti I linjes “Microsoft Surface”. Eshte kompania me xhiron më të madhe në prodhimin e programeve për sa I perket qarkullimit vjetor dhe një nga kompanitë më të vlerësuara në botë.