Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
 
 
Rreth nesh
Rreth nesh
  • Rajonet CIS dhe CEE, 450 të punësuar, 21 zyra në 18 vënde
  • Produkte nga prodhuesit lider në IT në portofolin e saj
  • Paketa e plotë Value Added Distributor
  • Audit - KPMG (10 vjet bashkëpunim)